Oogschaduw voor bij blauwe ogen

Roze oogschaduw blauwe ogen
Voor een onverwachte look, probeer roze oogschaduw. Als je ingetogen wilt zijn, kies dan voor een glinsterende roségouden kleur. Omgekeerd, een gewaagde look zou bestaan uit een neon roze schaduw aangebracht over het hele ooglid. Ongeacht de kleur die je kiest, breng je winged zwarte vloeibare eyeliner aan om de look compleet te maken.

Groene Oogschaduw Blauwe Ogen
Net als blauwe tinten, kan groene oogschaduw een beetje intimiderend zijn, vooral voor degenen die de neiging hebben om vast te houden aan meer natuurlijk ogende make-up. Dat hoeft je echter niet af te schrikken. Een leuk, fris idee om te overwegen is een variant op de modieuze make-up uit de jaren zestig. Voor deze look gebruik je een matte mintgroene kleur als basiskleur. Vervolgens breng je met een linerpenseel een lichtgrijze kleur aan in je oogplooi. Maak deze felle look af met een dikke zwarte liner en volumineuze wimpers.

Bordeauxrode Oogschaduw Blauwe Ogen
De rode tinten in bordeauxrode oogschaduw geven extra diepte en warmte aan blauwe ogen. Om bij te blijven met de laatste make-up trends, probeer een metallic kastanjebruine kleur. Deze kleur is echter het meest geschikt voor mensen met een olijfkleurige huidskleur.

Bruine Oogschaduw Blauwe Ogen
Bruine oogschaduw met blauwe ogen kan een prachtige modieuze look te maken met de juiste schaduwen en liners. Het kan niet fout gaan als je investeert in bruine oogschaduw en deze vervolgens met een zachte, pluizige kwast op je oogleden aanbrengt.

Met lichtblauwe ogen en een blanke huid raden we aan om het bij een lichtbruine tint te houden om te veel donkere of dikke kleuren te vermijden. Voeg vloeibare liner en zwarte mascara toe voor een perfecte, gladde afwerking.

Oranje Oogschaduw Blauwe Ogen
Uniek en levendig, oranje oogschaduw valt op, vooral wanneer aangebracht boven blauwe ogen. Of die van jou nu lichter of donkerder zijn, koperen oogschaduw zal je blauwe ogen versterken voor een geweldige look. Ten eerste staan blauw en oranje tegenover elkaar op het kleurenwiel, wat resulteert in een sterk contrast dat je gedurfde stijl versterkt. Van bronzen oogschaduw met oranje ondertonen tot oranje en koperkleurige oogschaduw die solo en gemengd worden aangebracht, deze make-up look voor blauwe ogen zal knallen. Je kunt er zelfs andere kleuren doorheen mengen voor een coole creatieve styling.

Bronzen oogschaduw blauwe ogen
Bronzen oogschaduw is gewoon schattig en moeiteloos op blauwe ogen. Als een mix van rood en bruin, kan bronzen of koperen oogschaduw je make-up look een glamoureuze glans geven die moeilijk te verslaan is. Als een mix van rood en bruin, voegen deze kleuren warme goudtinten toe om de lichtheid van je blauwe ogen in evenwicht te brengen. Met de juiste shading en blending, kun je een bronzen eyeliner combineren met andere ideeën voor oogschaduwkleuren om een op maat gemaakte afwerking te creëren.