Hoe breng je oogschaduw aan voor blauwe ogen?

Het aanbrengen van je oogschaduw kan je make-up look maken of breken. Voordat je begint, wil je eerst je benodigdheden verzamelen. Idealiter heb je een oogschaduw primer en artisanale oogschaduw kwasten, met name een shader kwast, een dome kwast, en een schuine liner kwast. Hoewel losse oogschaduw geweldig is, is het handiger om een palet te hebben met alle tinten die je nodig hebt. Een eenvoudige manier om oogschaduw aan te brengen is door de lichtste schaduw die je wilt gebruiken over het hele ooglid aan te brengen, met een overgangskleur in de plooi. Breng voor extra drama en diepte de donkerste kleur aan op de buitenste rand van uw ooglid en de onderste wimperrand.

Hoe meng je oogschaduw
Het mengen van oogschaduw is een van de moeilijkste aspecten van het opmaken van je make-up. Toch is het absoluut noodzakelijk om je make-up te blenden om een samenhangende look te krijgen. Een tip voor beginners is om je oogschaduw altijd in een rustige beweging te blenden.

Beste Oogschaduw Voor Blauwe Ogen
Met zoveel fantastische oogschaduws, lijken de opties bijna overweldigend. Als je op zoek bent naar een paar oogschaduws die niet te duur zijn, dan raden wij je NYX Professional Makeup Foil Play Creme Eyeshadow in de kleur Baroque en Maybelline New York Expert Wear Eyeshadow in de kleur Acid Rain aan. Beide tinten zijn zeer betaalbaar, hoog gepigmenteerd en vallen nauwelijks uit.

Voor dames die het niet erg vinden om meer geld uit te geven, probeer de kleur 1985 van Urban Decay of de matte oogschaduw van Glossier genaamd “Skywash”. Deze twee kleurrijke oogschaduws maken een gedurfd statement, maar zien er toch geraffineerd uit als ze goed worden aangebracht.

Beste Oogschaduw Paletten Voor Blauwe Ogen
Gelukkig zijn er genoeg oogschaduwpaletten die tinten bevatten die geschikt zijn voor blauwe ogen. Enkele van de meer populaire opties zijn Huda Beauty’s Obsessions Eyeshadow Palette, Anastasia Beverly Hills’ Norvina Eyeshadow Palette, en Urban Decay’s Naked Heat Eyeshadow Palette.